08 Kasım 20204,503 Görüntülenme0 Yorum
2020 Tığ İşi Babet Patik
2020 Tığ İşi Babet Patik

2020 Tığ İşi Babet Patik

Kalbinizin merhametle, evinizin huzurla ve bereketle dolduğu, yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualı hayırlı günler olsun örgü sever bayanlar, özellikle babet örgüleri arayanların mutlaka ama mutlaka göz atmasını şiddetle rica ettiğim ve benim de gördüğüm ilk andan itibaren sizlere göstermek için sabırsızlandığımız bu 2020 Tığ İşi Babet Patik Örgüsünü sitemize ekliyoruz canlarım.

2020 Tığ İşi Babet Patik Örgüsü
2020 Tığ İşi Babet Patik Örgüsü

Tam anlamıyla örgü ayakkabıda sanat örgülerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve isterseniz de sevdiğiniz kişiler için de hediyelik niyetlerine tercih edip örebileceğiniz bu babet patik modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık meleklerim.

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir örgü babet patiklerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok beğendiklerini içtenlikle dile getirdikleri bu Çok Güzel Desenli Tığ İşi Babet Patik Yapımı linkine tıklamadan geçmeyin derim.

Örgü Ayakkabıda Sanat Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve tatlı dille bizler için emek emek anlattıkları bu 2020 Tığ İşi Babet Patik Nasıl Yapılır? videosunu derlediği için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2020 Tığ İşi Babet Patik Örgüsü Videosu

EN GÜZEL PATİK MODELLERİ
patik-modelleri-10 patik-modelleri-20 patik-modelleri-8 patik-modelleri-61 patik-modelleri-22 patik-modelleri-9 patik-modelleri-75 patik-modelleri-39 patik-modelleri-72 patik-modelleri-6 patik-modelleri-67 patik-modelleri-65
BIR CEVAP YAZIN