19 Aralık 20203,012 Görüntülenme0 Yorum
2021 Yıldız Lif Yapımı
2021 Yıldız Lif Yapımı

2021 Yıldız Lif Yapımı

Kalbinizin merhametle, evinizin huzurla ve bereketle dolduğu, yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualı hayırlı günler olsun örgü sever bayanlar, özellikle lif örgüleri arayanların mutlaka ama mutlaka göz atmasını bir ablanız olarak şiddetle tavsiye ettiğim ve eminim ki en kısa zamanda ördüğünüzden sonra banyonuza da renk katacak olan bu 2021 Yıldız Lif Örgüsünü sitemize ekliyoruz hanımlar.

2021 Yıldız Lif
2021 Yıldız Lif

Tam anlamıyla sibelin örgülerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve son zamanlarda çeyizlik örgülerin de olmazsa olmazlarından olan ve görenlerinde hoş bulacaklarına emin olduğum bu güzel lif modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık canlarım.

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir çeyizlik lif örneklerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok beğendiklerini içtenlikle dile getirdikleri bu 2021 Kalpli Lif Örneğina bakmadan geçmeyin derim.

Sibelle Örgü Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve samimi dille bizler için emek emek anlattıkları bu 2021 Yıldız Lif Örgüsü Nasıl Yapılır? videosunu derlediği için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2021 Yıldız Lif Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
mavi-menekseler-lif-modeli ceyizlik-kirmizi-kese-lif-modeli kar-tanesi-lif-modeli firfirli-yuvarlak-pembe-lif-modeli aycicegi-lif-modeli firfirli-renkli-kalpler-lif-modeli koseli-pembe-baklavali-lif-modeli renkli-cicekli-mor-sepet-lif-modeli yuvarlak-siyah-lif-modeli ruzgar-gulu-lif-modeli kirmizi-yuvarlak-lif-modeli kabarik-cicek-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN