09 Aralık 20221,851 Görüntülenme0 Yorum
2023 Fıstık Dolgu Lifi
2023 Fıstık Dolgu Lifi

2023 Fıstık Dolgu Lifi

Kalbinizin merhametle, evinizin huzurla ve bereketle dolduğu, yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualı hayırlı günler olsun bayanlar, özellikle 2023 örgü lifleri isteyenlerin kesinlikle ama kesinlikle göz atmasını bir ablanız olarak rica ettiğim ve son zamanlarda çeyizlik örgülerinde olmazsa olmazlarından olan bu desenli lif örgüsünü sitemize ekliyoruz hanımlar.

2023 Fıstık Dolgu Lif
2023 Fıstık Dolgu Lif

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız ve bakanlarında çok beğendiklerini söyledikleri diğer bir bu #2023 Yepyeni Lif# linkine tıklamadan geçmeyin derim.

Örgü hayatım Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve samimi dille bizler için emek vererek lif örgü nasıl yapılır? videosunu hazırladığı için teşekkür ederiz.

2023 Fıstık Dolgu Lif Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
uclari-tomurcuk-yildiz-lif-modeli mavi-menekseler-lif-modeli altigen-pembe-cicekli-lif-modeli yuvarlak-kabarik-lif-modeli ceyizlik-kirmizi-kese-lif-modeli turkuaz-firfirli-lif-modelleri iki-katli-sari-lif-modeli buyuk-cicekler-lif-modeli firfirli-kahverengi-lif-modeli ruzgar-gulu-lif-modeli su-bitkisi-lif-modeli ceyizlik-pembe-kese-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN