16 Kasım 20222,040 Görüntülenme0 Yorum
2023 Yuvarlak Lifi
2023 Yuvarlak Lifi

2023 Yuvarlak Lifi

Kalbinizin merhametle, evinizin huzurla ve bereketle dolduğu, yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualı hayırlı günler olsun bayanlar, özellikle yuvarlak lif örgüleri örmek isteyenlerin kesinlikle ama kesinlikle bakmasını rica ettiğim ve eminim ki sevdikleriniz için çeyizlik niyetine tercih edebileceğiniz bu örgü yuvarlak lifini sitemize ekliyoruz hanımlar.

2023 Yuvarlak Lif
2023 Yuvarlak Lif

Yakın bir zaman önce sitemizde yayınladığımız ve bakanlarında çok beğendiklerini dile getirdikleri diğer bir bu #Çarkıfelek Yuvarlak Lif# linkine tıklamadan geçmeyin.

Örenhanım gökçe Youtube Kanalına tatlı dille ve detaylı şekilde bizler için emek vererek yuvarlak lif nasıl yapılır? videosunu hazırladığı için teşekkür ederiz.

2023 Yuvarlak Lif Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
mavi-menekseler-lif-modeli katli-file-lif-modeli pofuduk-kese-lif-modeli ortasi-papatyali-yuvarlak-lif-modeli renkli-kalpler-lif-modeli altigen-sari-lif-modeli tomurcuklu-ruzgar-gulu-lif-modeli yuvarlak-menekseli-lif-modeli firfirli-kahverengi-lif-modeli kenari-tomurcuklu-lif-modeli tomurcuklu-katli-lif-modeli kabarik-cicek-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN