11 Ekim 20196,940 Görüntülenme0 Yorum
2019 Örümcekli Tığ Oyası Yapılışı Anlatımlı Videolu
2019 Örümcekli Tığ Oyası Yapılışı Anlatımlı Videolu

2019 Örümcekli Tığ Oyası Yapılışı Anlatımlı Videolu

Merhametinin büyüklüğü ve affedici yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz canınızdan bir parça olan aileniz ile yuvanızın dualandığı bol bereketli günler olsun örgü aşığı güzel dostlarım, özellikle yeni örümcekli tığ oyaları 2019 çeşitleri severlerin kesinlikle ama kesinlikle göz atmasını rica ettiğim ve benim de çeyizlik oyalar niyetine tercih edeceğim bu 2019 Örümcekli Tığ Oyası Yapımını sitemize ekliyoruz hanımlar.

2019 Örümcekli Tığ Oyası Yapımı
2019 Örümcekli Tığ Oyası Yapımı

Tam anlamıyla Oya Koleksiyonum çeşitlerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve kendi zevkinize göre istediğiniz renklerde tercih edebileceğiniz bu Tığ Oyası Modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık kızlar.

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir Gösterişli Tığ Oyası Örneklerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde hayranlıkla beğendiklerini dile getirdikleri bu Güzel Motifli Tığ Oyası Yapılışına bakmanızı rica ediyoruz.

Oya Koleksiyonum Youtube Kanalına samimi dille ve detaylı şekilde anlattıkları bu 2019 Örümcekli Tığ Oyası Nasıl Yapılır? videosunu derlediği için şükranlarımızı iletiyoruz.

2019 Örümcekli Tığ Oyası Yapımı Videosu

BIR CEVAP YAZIN