03 Kasım 201923,103 Görüntülenme0 Yorum
2019 Tek Sıra Tığ Oyası Yapımı
2019 Tek Sıra Tığ Oyası Yapımı

2019 Tek Sıra Tığ Oyası Yapımı

Merhametinin büyüklüğü ve affedici yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz canınızdan bir parça olan aileniz ile yuvanızın dualandığı bol bereketli günler olsun örgü aşığı güzel dostlarım, özellikle iğneden tığa dönen oya modelleri severlerin kesinlikle ama kesinlikle bakmasını rica ettiğim ve benim de gördüğüm ilk andan itibaren sizlere sunmak için sabırsızlandığım bu 2019 Tek Sıra Tığ Oyası Yapılışını sitemize ekliyoruz meleklerim.

2019 Tek Sıra Tığ Oyası Yapılışı
2019 Tek Sıra Tığ Oyası Yapılışı

Tam anlamıyla Oya Ve Dantel Dünyası çeşitlerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve kendi istediğiniz renklerde tercih edebileceğiniz bu Tek Sıra Oya Modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık canlarım.

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir Anlatımlı Tığ Oyaları Modellerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde hayranlıkla çok beğendiklerini dile getirdikleri bu 2019-2020 Kolay Tığ Oyası Yapılışı linkine tıklamadan geçmeyin derim.

Oya Ve Dantel Dünyası Youtube Kanalına samimi dille ve detaylı şekilde anlattıkları bu 2019 Tek Sıra Tığ Oyası Nasıl Yapılır? videosunu derlediği için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2019 Tek Sıra Tığ Oyası Yapılışı Videosu

BIR CEVAP YAZIN