25 Ekim 20197,260 Görüntülenme0 Yorum
2020 Çeyizlik Tığ Oyası Yapımı Videolu
2020 Çeyizlik Tığ Oyası Yapımı Videolu

2020 Çeyizlik Tığ Oyası Yapımı Videolu

Merhametinin büyüklüğü ve affedici yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz canınızdan bir parça olan aileniz ile yuvanızın dualandığı bol bereketli günler olsun örgü aşığı güzel dostlarım, özellikle yeni çeyizlik oya modelleri severlerin mutlaka ama mutlaka göz atmasını rica ettiğim ve inşallah sizlerin de ilk gördüğünüz andan itibaren yazma kenarı işlemesinde tercih etmek için sabırsızlanacağınız bu 2020 Çeyizlik Tığ Oyası Yapılışını sitemize ekliyoruz meleklerim.

2020 Çeyizlik Tığ Oyası Yapılışı
2020 Çeyizlik Tığ Oyası Yapılışı

Tam anlamıyla Oya Sandığım çeşitlerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve kendi zevkinize göre istediğiniz renklerde tercih edebileceğiniz bu Güzel Tığ Oyası Modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık hanımlar.

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir Tığ Oyaları Çeyizlik çeşitlerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok sevdiklerini dile getirdikleri bu Yapraklı Çiçekler Tığ Oyası Yapılışı linkine tıklamadan geçmeyin lütfen.

Oya Sandığım Youtube Kanalına detaylı şekilde ve tatlı dille anlattıkları bu 2020 Çeyizlik Tığ Oyası Nasıl Yapılır? videosunu derlediği için teşekkürlerimizi gönderiyoruz.

2020 Çeyizlik Tığ Oyası Yapılışı Videosu

BIR CEVAP YAZIN