14 Nisan 20205,157 Görüntülenme0 Yorum
2020 Dört Yapraklı Örgü Lif Yapılışı Videolu Anlatımlı
2020 Dört Yapraklı Örgü Lif Yapılışı Videolu Anlatımlı

2020 Dört Yapraklı Örgü Lif Yapılışı Videolu Anlatımlı

Ayaklarının altının cennetle müjdelendiği melek kalpli annelerimiz ve geleceğin anne adayları hepinize kocaman sevgi dolu merhabalaaar, özellikle yaprak desenli lif örgüleri örmek isteyenlerin mutlaka ama mutlaka bakmasını bir ablanız olarak rica ettiğim ve eminim ki banyonuza da hava katacak olan ve evden artan ipleriniz ile renklendire bileceğiniz bu 2020 Dört Yapraklı Örgü Lif Yapılışını sitemize ekliyoruz hanımlar.

2020 Dört Yapraklı Örgü Lif Yapımı
2020 Dört Yapraklı Örgü Lif Yapımı

Tam anlamıyla Örgücü Teyze Liflerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve son zamanlarda çeyizlik liflerinde olmazsa olmazlarından olan bu Gösterişli Lif Modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık bayanlar.

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir Beğenilen Örgü Liflerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok sevdiklerini içtenlikle dile getirdikleri bu Renkli Basamaklar Kare Lif Yapılışı linkine tıklamadan geçmeyin derim.

Örgücü Teyze Youtube Kanalına samimi dille ve detaylı şekilde bizler için anlattıkları bu 2020 Dört Yapraklı Örgü Lif Nasıl Yapılır? Videosunu hazırladığı için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2020 Dört Yapraklı Örgü Lif Yapımı Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
mavi-menekseler-lif-modeli katli-file-lif-modeli kirmizi-sepet-lif-modeli firfirli-kirmizi-lif-modeli ceyizlik-kirmizi-kese-lif-modeli turkuaz-firfirli-lif-modelleri altigen-papatya-lif-modeli yuvarlak-ortasi-sari-papatya-lif-modeli firfirli-pembe-lif-modeli koseli-pembe-baklavali-lif-modeli yuvarlak-renkli-lif-modeli altigen-renkli-tomurcuklu-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN