09 Şubat 20205,342 Görüntülenme0 Yorum
2020 En Basit Tığ Oyası Yapılışı Videolu
2020 En Basit Tığ Oyası Yapılışı Videolu

2020 En Basit Tığ Oyası Yapılışı Videolu

Kalbinizin merhametle, evinizin huzurla ve bereketle dolduğu, yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualı hayırlı günler olsun örgü sever bayanlar, özellikle kolay tığ oyaları 2020 çeşitleri arayanların mutlaka ama mutlaka bakmasını bir ablanız olarak rica ettiğim ve eminim ki en kısa zamanda işlediğinizden sonra güzel günlerde keyifle kullanabileceğiniz bu 2020 En Basit Tığ Oyası Yapımını sitemize ekliyoruz canlarım.

2020 En Basit Tığ Oyası Yapımı
2020 En Basit Tığ Oyası Yapımı

Tam anlamıyla Oya Ve Dantel Dünyası çeşitlerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve sadece yazma kenarına değil isterseniz de fular kenarına da işleyebileceğiniz bu Basit Tığ Oyası Modelini umarım sizlerde zorlanmadan bitirebilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık hanımlar.

Yakın bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir Güzel Tığ Oyası Örneklerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok hoş bulduklarını gönül rahatlığı ile dile getirdikleri bu Örümcek Motifli Tığ Oyası Yapımına bakmanızı rica ediyoruz.

Oya Ve Dantel Dünyası Youtube Kanalına tatlı dille ve detaylı şekilde anlattıkları bu 2020 En Basit Tığ Oyası Nasıl Yapılır? videosunu hazırladığı için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2020 En Basit Tığ Oyası Yapımı Videosu

BIR CEVAP YAZIN