21 Şubat 20207,536 Görüntülenme0 Yorum
2020 Güzel Şal Yapımı Videolu
2020 Güzel Şal Yapımı Videolu

2020 Güzel Şal Yapımı Videolu

Vatan ve aile sevginizin kalbinizde birleşip bir bütün olacağı yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualarla geçen hayırlı günler olsun örgü aşığı bayanlar, özellikle yeni tığ işi şal örnekleri örmek isteyenlerin kesinlikle ama kesinlikle göz atmasını şiddetle tavsiye ettiğim ve benim de gördüğüm ilk andan itibaren sizlere sunmak için sabırsızlandığım bu 2020 Güzel Şal Yapılışını sitemize ekliyoruz hanımlar.

2020 Güzel Şal Yapılışı
2020 Güzel Şal Yapılışı

Tam anlamıyla Gülcan Volkan Duran çeşitlerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve isterseniz de çeyizlik niyetine tercih edebileceğiniz bu Güzel Şal Modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık canlarım.

Yakın bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir Güzel Şal Modellerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok beğendiklerini gönül rahatlığı ile dile getirdikleri bu 2020 Kolay Tığ İşi Şal Yapımına bakmadan geçen çok pişman olur.

Gülcan Volkan Duran Youtube Kanalına samimi dille ve ayrıntılı şekilde anlattıkları bu 2020 Güzel Şal Nasıl Yapılır? videosunu hazırladığı için teşekkürlerimizi gönderiyoruz.

2020 Güzel Şal Yapılışı Videosu

BIR CEVAP YAZIN