30 Mart 20204,557 Görüntülenme0 Yorum
2020 İki Şiş İle Çiçekli Patik Yapımı Videolu Açıklamalı
2020 İki Şiş İle Çiçekli Patik Yapımı Videolu Açıklamalı

2020 İki Şiş İle Çiçekli Patik Yapımı Videolu Açıklamalı

Merhametine ve şefkatine muhtaç olduğumuz yüce rabbimize sevdikleriniz ile yakın hissedeceğiniz hayırlı ve bol dualı günler olsun bayanlar, özellikle dilim desenli patik örnekleri severlerin kesinlikle ama kesinlikle bakmasını bir ablanız olarak rica ettiğim ve son zamanlarda çeyizlik patiklerinden olmazsa olmazlarından olan bu 2020 İki Şiş İle Çiçekli Patik Yapılışını sitemize ekliyoruz hanımlar.

2020 İki Şiş İle Çiçekli Patik Yapılışı
2020 İki Şiş İle Çiçekli Patik Yapılışı

Tam anlamıyla Maviden Örgü çeşitlerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve benim de gördüğüm ilk andan itibaren sizlere sunmak için sabırsızlandığım bu Çiçekli Patik Modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık.

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir Güzel Bayan Patikleri modellerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok beğendiklerini içtenlikle dile getirdikleri bu İki Şiş Saç Örgü Bot Patik Yapılışına bakmadan geçmeyin lütfen.

Maviden Örgüler Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve samimi dille bizlerin de öğrenmesi için anlattıkları bu 2020 İki Şiş İle Çiçekli Patik Nasıl Yapılır? Videosunu derlediği için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2020 İki Şiş İle Çiçekli Patik Yapılışı Videosu

EN GÜZEL PATİK MODELLERİ
patik-modelleri-4 patik-modelleri-20 patik-modelleri-43 patik-modelleri-22 patik-modelleri-87 patik-modelleri-56 patik-modelleri-9 patik-modelleri-11 patik-modelleri-91 patik-modelleri-72 patik-modelleri-86 patik-modelleri-66
BIR CEVAP YAZIN