01 Şubat 202021,688 Görüntülenme0 Yorum
2020 İkiz Tığ Oyası Yapımı Anlatımlı Videolu
2020 İkiz Tığ Oyası Yapımı Anlatımlı Videolu

2020 İkiz Tığ Oyası Yapımı Anlatımlı Videolu

Merhametine ve şefkatine muhtaç olduğumuz yüce rabbimize sevdikleriniz ile yakın hissedeceğiniz hayırlı ve bol dualı günler olsun bayanlar, özellikle yeni ikiz tığ oyası örnekleri severlerin mutlaka ama mutlaka göz atmasını şiddetle tavsiye ettiğim ve eminim ki yazma kenarı işlemesinde çok hoş duracak olan bu 2020 İkiz Tığ Oyası Yapılışını sitemizde yayınlıyoruz meleklerim.

2020 İkiz Tığ Oyası Yapılışı
2020 İkiz Tığ Oyası Yapılışı

Tam anlamıyla Oya Ve Dantel Dünyası çeşitlerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve kendi favori renklerde tercih ettiğiniz ipler ile işleyebileceğiniz bu Güzel Tığ Oyası Modelini umarım sizlerde zorlanmadan bitirebilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık canlarım.

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir Çeyizlik Oyaları 2020 çeşitlerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde hayranlıkla bayıldıklarını dile getirdikleri bu En Beğenilen Tığ Oyası Yapılışına bakmadan geçmeyin lütfen.

Oya Ve Dantel Dünyası Youtube Kanalına tatlı dille ve detaylı şekilde anlattıkları bu 2020 İkiz Tığ Oyası Nasıl Yapılır? videosunu derlediği için teşekkürlerimizi gönderiyoruz.

2020 İkiz Tığ Oyası Yapılışı Videosu

BIR CEVAP YAZIN