17 Ocak 202011,925 Görüntülenme0 Yorum
2020 İlmekli Tığ Oyası Yapımı Videolu Anlatımlı
2020 İlmekli Tığ Oyası Yapımı Videolu Anlatımlı

2020 İlmekli Tığ Oyası Yapımı Videolu Anlatımlı

Vatan ve aile sevginizin kalbinizde birleşip bir bütün olacağı yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualarla geçen hayırlı günler olsun örgü aşığı bayanlar, özellikle 2020 çiçekli tığ oyası örnekleri severlerin mutlaka ama mutlaka göz atmasını rica ettiğim ve eminim ki yazma kenarı işlemesinde tercih ettiğiniz den sonra keyifle güzel günlerde kullanabileceğiniz bu 2020 İlmekli Tığ Oyası Yapılışını sitemize ekliyoruz.

2020 İlmekli Tığ Oyası Yapılışı
2020 İlmekli Tığ Oyası Yapılışı

Tam anlamıyla Oya Ve Dantel Dünyası çeşitlerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve kendi sevdiğiniz canlı renklerde tercih edip işleyebileceğiniz bu İlmekli Oya Modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık hanımlar.

Yakın bir zaman önce sitemizde paylaşım yaptığımız diğer bir Güzel Tığ Oyalarından olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde hayranlıkla çok beğendiklerini gönül rahatlığı ile dile getirdikleri bu 2020 Tığ İşi Kalem Oyası Yapılışı linkine tıklamadan geçmeyin lütfen.

Oya Ve Dantel Dünyası Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve samimi dille anlattıkları bu 2020 İlmekli Tığ Oyası Nasıl Yapılır? videosunu hazırladığı için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2020 İlmekli Tığ Oyası Yapılışı Videosu

BIR CEVAP YAZIN