10 Nisan 202011,205 Görüntülenme0 Yorum
2020 Kullanışlı Uzun Lif Yapımı Videolu Anlatımlı
2020 Kullanışlı Uzun Lif Yapımı Videolu Anlatımlı

2020 Kullanışlı Uzun Lif Yapımı Videolu Anlatımlı

Merhametinin büyüklüğü ve affedici yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz canınızdan bir parça olan aileniz ile yuvanızın dualandığı bol bereketli günler olsun örgü aşığı güzel dostlarım, özellikle beğenilen uzun lif örnekleri arayanların kesinlikle ama kesinlikle bakmasını şiddetle rica ettiğim ve son zamanlarda banyo liflerinin de olmazsa olmazlarından olan bu 2020 Kullanışlı Uzun Lif Yapımını sitemize ekliyoruz meleklerim.

2020 Kullanışlı Uzun Lif Yapılışı
2020 Kullanışlı Uzun Lif Yapılışı

Tam anlamıyla Örgücü Teyze Liflerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve benim de gördüğüm ilk andan itibaren sizlere göstermek için sabırsızlandığım bu Uzun Lif Örgü Modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık hanımlar.

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir Anlatımlı Uzun Lif Modellerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok beğendiklerini içtenlikle dile getirdikleri bu 2020 Tığ İşi Uzun Lif Yapılışına bakmadan geçmeyin derim.

Örgücü Teyze Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve tatlı dille bizler için anlattıkları bu 2020 Kullanışlı Uzun Lif Nasıl Yapılır? Videosunu derlediği için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2020 Kullanışlı Uzun Lif Yapılışı Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
pofuduk-kese-lif-modeli turkuaz-firfirli-lif-modelleri ustu-renkli-yildiz-lif-modeli yuvarlak-ortasi-sari-papatya-lif-modeli aycicegi-lif-modeli firfirli-pembe-lif-modeli kizilcik-tomurcuklu-lif-modeli firfirli-renkli-kalpler-lif-modeli firfirli-kahverengi-lif-modeli altigen-renkli-tomurcuklu-lif-modeli kenari-tomurcuklu-lif-modeli kabarik-cicek-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN