27 Mart 202010,961 Görüntülenme0 Yorum
2020 Tığ İşi Uzun Lif Yapımı Açıklamalı Videolu
2020 Tığ İşi Uzun Lif Yapımı Açıklamalı Videolu

2020 Tığ İşi Uzun Lif Yapımı Açıklamalı Videolu

Kalbinizin merhametle, evinizin huzurla ve bereketle dolduğu, yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualı hayırlı günler olsun örgü sever bayanlar, özellikle yeni uzun lif örnekleri arayanların kesinlikle ama kesinlikle bakmanızı rica ettiğim ve inşallah en kısa zamanda bitirdiğinizden sonra banyonuza da renk katacak olan bu 2020 Tığ İşi Uzun Lif Yapılışını sitemizde yayınlıyoruz hanımlar.

2020 Tığ İşi Uzun Lif Yapılışı
2020 Tığ İşi Uzun Lif Yapılışı

Tam anlamıyla Örgücü Teyze çeşitlerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve son zamanlarda çeyizlik liflerinin de olmazsa olmazlarından olan bu Güzel Uzun Lif Modelini umarım sizlerde zorlanmadan bitirebilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık meleklerim.

Yakın bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir Çeyizlik Uzun Lif örneklerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok sevdiklerini içtenlikle dile getirdikleri bu Güz Gülleri Uzun Lif Yapılışına bakmadan geçen pişman olur.

Örgücü Teyze Youtube Kanalına samimi dille ve detaylı şekilde anlattıkları bu 2020 Tığ İşi Uzun Lif Nasıl Yapılır? Videosunu derlediği için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2020 Tığ İşi Uzun Lif Yapılışı Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
uclari-tomurcuk-yildiz-lif-modeli kirmizi-sepet-lif-modeli cicekli-nazar-boncugu-lif-modeli aycicegi-lif-modeli firfirli-pembe-lif-modeli murdum-rengi-sepet-lif-modeli firfirli-renkli-kalpler-lif-modeli renkli-cicekli-mor-sepet-lif-modeli buyuk-cicekler-lif-modeli firfirli-iki-renk-yuvarlak-lif-modeli kenari-tomurcuklu-lif-modeli tomurcuklu-katli-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN