07 Kasım 20203,632 Görüntülenme0 Yorum
2020 Yeni Tığ Oyası Yapımı
2020 Yeni Tığ Oyası Yapımı

2020 Yeni Tığ Oyası Yapımı

Merhametinin büyüklüğü ve affedici yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz canınızdan bir parça olan aileniz ile yuvanızın dualandığı bol bereketli günler olsun örgü aşığı güzel arkadaşlarım, özellikle tığ oyası örnekleri arayanların kesinlikle ama kesinlikle göz atmasını şiddetle bakmasını rica ettiğim ve benim de ilk gördüğüm andan itibaren yazma kenarın işlemesine yapmak için sabırsızlandığım bu 2020 Yeni Tığ Oyası Yapımını sitemize ekliyoruz canlarım.

2020 Yeni Tığ Oyası
2020 Yeni Tığ Oyası

Tam anlamıyla Sunanın Oyalarına gerçekten çok ama çok yakışır olan ve kendi beğendiğiniz canlı renklerde veya evde artan ipleriniz ile tercih edip işleyebileceğiniz bu yeni tığ oyası modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık meleklerim.

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir anlatımlı tığ oyası örneklerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok sevdiklerini içtenlikle dile getirdikleri bu Muhteşem Bir Tığ Oyası linkine tıklamadan geçmeyin derim.

Sunanın El İşleri Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve tatlı dille bizler için emek vererek anlattıkları bu 2020 Yeni Tığ Oyası Nasıl Yapılır? videosunu derlediği için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2020 Yeni Tığ Oyası Videosu

BIR CEVAP YAZIN