01 Ocak 20212,433 Görüntülenme0 Yorum
2021 Battaniye Örgü Yapılışı
2021 Battaniye Örgü Yapılışı

2021 Battaniye Örgü Yapılışı

Sevdikleriniz ile bir arada yaşadığınız yuvanızın melekler tarafından dualandığı bol bereketli ve bol dualı hayırlı günler olsun hanımlar, özellikle battaniye örnekleri isteyenlerin kesinlikle ama kesinlikle göz atmasını içtenlikle rica ettiğim ve inşallah ördüğünüzden sonra evinize hava katacak olan bu 2021 Battaniye Örgüsünü sitemize ekliyoruz hanımlar.

2021 Battaniye Örgü Yapımı
2021 Battaniye Örgü Yapımı

Tam anlamıyla pamuk örgülerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve son zamanlarda çeyizlik örgü çeşitlerinin de olmazsa olmazlarından olan bu battaniye modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık canlarım.

Yakın bir zaman öncesinde sitemizde yayınladığımız diğer bir yeni battaniye örgülerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok sevdiklerini içtenlikle dile getirdikleri bu 2021 Tunus Örgü Yapımına bakmadan geçen çok şey kaçırır.

Pamuk Örgüleri Youtube Kanalına tatlı dille ve samimi şekilde bizler için emek emek derledikleri bu 2021 Battaniye Örgüsü Nasıl Yapılır? videosunu derlediği için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2021 Battaniye Örgü Yapımı Videosu

BIR CEVAP YAZIN