12 Aralık 20203,108 Görüntülenme0 Yorum
2021-En-Kolay-Lif-Orgusu Yapımı
2021-En-Kolay-Lif-Orgusu Yapımı

2021-En-Kolay-Lif-Orgusu Yapımı

Melekler tarafından sevdikleriniz ile yaşadığınız yuvanızın sevgi ve huzurla dolduğu bol dualı ve bol bereketli hayırlı günler olsun güzel hanımlar, özellikle lif örnekleri arayanların mutlaka ama mutlaka bakmasını bir ablanız olarak rica ettiğim ve inşallah en kısa zamanda ördüğünüzden sonra banyonuza renk katacak olan bu 2021 En Kolay Lif Örgüsünü sitemize ekliyoruz canlarım.

2021-En-Kolay-Lif-Orgusu
2021-En-Kolay-Lif-Orgusu

Tam anlamıyla asya ile örgü çeşitlerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve o iki renk ile örüldükten sonra etrafınızda görenlerinde hayran kalacakları bu basit örgü lif modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık meleklerim.

Yakın bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir yeni lif örgülerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok sevdiklerini içtenlikle dile getirdikleri bu 2021 Yıldız Lif Örgüsüna bakmadan geçmeyin derim.

Asya İle Örgü Youtube Kanalına tatlı dille ve detaylı şekilde bizler için emek vererek anlattıkları bu 2021 En Kolay Lif Nasıl Yapılır? videosunu hazırladığı için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2021-En-Kolay-Lif-Orgusu Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
yuvarlak-kabarik-lif-modeli ustu-renkli-yildiz-lif-modeli altigen-papatya-lif-modeli firfirli-yuvarlak-pembe-lif-modeli iki-katli-sari-lif-modeli murdum-rengi-sepet-lif-modeli koseli-pembe-baklavali-lif-modeli renkli-cicekli-mor-sepet-lif-modeli buyuk-cicekler-lif-modeli kirmizi-yuvarlak-lif-modeli su-bitkisi-lif-modeli tomurcuklu-katli-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN