03 Ocak 20216,806 Görüntülenme0 Yorum
2021 İğneden Yelpaze Tığ Oyası Yapımı
2021 İğneden Yelpaze Tığ Oyası Yapımı

2021 İğneden Yelpaze Tığ Oyası Yapımı

Sevdikleriniz ile bir arada yaşadığınız yuvanızın melekler tarafından dualandığı bol bereketli ve bol dualı hayırlı günler olsun hanımlar, özellikle tığ oyası örnekleri arayanların kesinlikle ama kesinlikle bakmasını bir ablanız olarak rica ettiğim ve son zamanlarda gelin çeyizi oyalarının da olmazsa olmazlarından olan bu 2021 İğneden Yelpaze Tığ Oyasını sitemize ekliyoruz canlarım.

2021 İğneden Yelpaze Tığ Oyası
2021 İğneden Yelpaze Tığ Oyası

Tam anlamıyla kıymetli el işleri çeşitlerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve eminim ki en kısa zamanda bitirdiğinizden sonra yazma kenarında çok hoş duracak olan bu güzel oya modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık hanımlar.

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir çeyizlik oya örneklerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok şık bulduklarını dile getirdikleri bu 2021 Güzel Tığ Oyasına bakmadan geçmeyin derim.

Kıymetli El İşleri Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve samimi dille bizler için emek emek derledikleri bu 2021 İğneden Yelpaze Tığ Oyası Nasıl Yapılır? videosunu derlediği için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2021 İğneden Yelpaze Tığ Oyası Videosu

BIR CEVAP YAZIN