05 Aralık 20209,112 Görüntülenme0 Yorum
2021 Yeni Lif Modeli Yapımı
2021 Yeni Lif Modeli Yapımı

2021 Yeni Lif Modeli Yapımı

Vatan ve aile sevginizin kalbinizde birleşip bir bütün olacağı yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualarla geçen hayırlı günler olsun örgü aşığı bayanlar, özellikle lif modelleri arayanların mutlaka ama mutlaka bakmasını şiddetle rica ettiğim ve inşallah en kısa zamanda bitirdikten sonra banyonuza da renk katacak olan bu 2021 Yeni lif modelini sitemize ekliyoruz hanımlar.

2021 Yeni Lif Modeli
2021 Yeni Lif Modeli

Tam anlamıyla sibelin örgülerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve son zamanlarda çeyizlik örgülerin de olmazsa olmazlarından olan bu güzel lif modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık canlarım.

Kısa bir zaman evvel sitemizde paylaştığımız diğer bir en güzel lif örneklerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok hoş bulduklarını dile getirdikleri bu Çok Güzel İki Renkli Lif Örgüsü linkine tıklamadan geçmeyin derim.

Sibelle Örgü Youtube Kanalına samimi dille ve detaylı şekilde emek vererek bizler için anlattıkları bu 2021 Yeni Lif Nasıl Yapılır? videosunu derlediği için şükranlarımızı iletiyoruz.

2021 Yeni Lif Modeli Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
mavi-menekseler-lif-modeli katli-file-lif-modeli altigen-pembe-cicekli-lif-modeli yuvarlak-kabarik-lif-modeli kar-tanesi-lif-modeli ustu-renkli-yildiz-lif-modeli altigen-sari-lif-modeli kizilcik-tomurcuklu-lif-modeli koseli-pembe-baklavali-lif-modeli yuvarlak-renkli-lif-modeli kirmizi-yuvarlak-lif-modeli kenari-tomurcuklu-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN