01 Nisan 20223,160 Görüntülenme0 Yorum
2022 Çeyizlik Uzun Lifi
2022 Çeyizlik Uzun Lifi

2022 Çeyizlik Uzun Lifi

Sevdikleriniz ile bir arada yaşadığınız yuvanızın melekler tarafından dualandığı bol bereketli ve bol dualı hayırlı günler olsun hanımlar, özellikle uzun lif örgüleri arayanların kesinlikle ama kesinlikle bakmasını içtenlikle rica ettiğim ve eğer isterseniz de sevdikleriniz için hediye edebileceğiniz 2022 çeyizlik uzun lif modelini sitemize ekliyoruz güzellerim.

2022 Çeyizlik Uzun Lif
2022 Çeyizlik Uzun Lif

Sitemizde yayınladığımız ve bakanlarında çok beğendiği diğer bir bu Yeni Öğrenenler İçin Kolay Lif modeline bakmadan geçmeyin lütfen.

Ören hanım Youtube Kanalına detaylı anlatımından ve 2022 çeyizlik uzun lif modeli örgüsü nasıl yapılır? videosunu derlediği için teşekkürlerimizi sunuyorum. Ailenizle mutlu, huzurlu günler dileriz.

2022 Çeyizlik Uzun Lif Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
kirmizi-sepet-lif-modeli pofuduk-kese-lif-modeli altigen-papatya-lif-modeli firfirli-yuvarlak-pembe-lif-modeli iki-katli-sari-lif-modeli tomurcuklu-ruzgar-gulu-lif-modeli kizilcik-tomurcuklu-lif-modeli murdum-rengi-sepet-lif-modeli koseli-pembe-baklavali-lif-modeli altigen-pembe-bahce-lif-modeli cicekli-yaprakli-zarif-lif-modeli yuvarlak-siyah-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN