02 Kasım 20221,846 Görüntülenme0 Yorum
2023 Çeyizlik Lifi
2023 Çeyizlik Lifi

2023 Çeyizlik Lifi

Sevdikleriniz ile bir arada yaşadığınız yuvanızın melekler tarafından dualandığı bol bereketli ve bol dualı hayırlı günler olsun hanımlar, özellikle güzel lif modelleri isteyenlerin kaçırmaması gerektiğini bir ablanız olarak rica ettiğim ve o canlı renklerine en az benim kadar çok hayran kalacağınızı düşündüğüm bu çeyizlik lif örgüsünü sitemize ekliyoruz canlarım.

2023 Çeyizlik Lif
2023 Çeyizlik Lif

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız ve bakanlarında hoş bulduklarını dile getirdikleri diğer bir bu 2022 Uyarlama Papatya Lifine tıklamayan pişman olur.

Örgü hayatım Youtube Kanalına tatlı dille ve samimi şekilde bizler için emek vererek güzel lif nasıl yapılır? videosunu hazırladığı için teşekkür ederiz.

2023 Çeyizlik Lif Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
pofuduk-kese-lif-modeli yuvarlak-kabarik-lif-modeli turkuaz-firfirli-lif-modelleri yuvarlak-ortasi-sari-papatya-lif-modeli aycicegi-lif-modeli iki-katli-sari-lif-modeli altigen-sari-lif-modeli tomurcuklu-ruzgar-gulu-lif-modeli renkli-cicekli-mor-sepet-lif-modeli yuvarlak-renkli-lif-modeli kenari-tomurcuklu-lif-modeli ceyizlik-pembe-kese-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN