05 Kasım 20224,100 Görüntülenme0 Yorum
2023 Gösterişli Lifi
2023 Gösterişli Lifi

2023 Gösterişli Lifi

Melekler tarafından sevdikleriniz ile yaşadığınız yuvanızın sevgi ve huzurla dolduğu bol dualı ve bol bereketli hayırlı günler olsun hanımlar, özellikle güzel lif örgüleri örmek isteyenlerin bir ablanız olarak rica ettiğim ve çeyizlik niyeti içinde tercih edebileceğiniz bu yeni lif örgüsünü sitemize ekliyoruz hanımlar.

 2023 Gösterişli Lif
2023 Gösterişli Lif

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız ve bakanlarında en kısa zamanda yapmak istediklerini dile getirdikleri diğer bir bu #2023 Çok Çok Kolay Lif# linkine tıklamayan pişman olur.

Pembeli örgüler Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve samimi dille emek vererek lif örgü nasıl yapılır? videosunu derlediği için teşekkür ederiz.

2023 Gösterişli Lif Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
altigen-pembe-cicekli-lif-modeli ortasi-papatyali-yuvarlak-lif-modeli ceyizlik-kirmizi-kese-lif-modeli turkuaz-firfirli-lif-modelleri ustu-renkli-yildiz-lif-modeli firfirli-yuvarlak-pembe-lif-modeli renkli-cicekli-mor-sepet-lif-modeli buyuk-cicekler-lif-modeli firfirli-iki-renk-yuvarlak-lif-modeli altigen-renkli-tomurcuklu-lif-modeli ruzgar-gulu-lif-modeli tomurcuklu-katli-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN