25 Ekim 20221,442 Görüntülenme0 Yorum
2023 Kolay Lif Örgüsü
2023 Kolay Lif Örgüsü

2023 Kolay Lif Örgüsü

Merhametine ve şefkatine muhtaç olduğumuz yüce rabbimize sevdikleriniz ile yakın hissedeceğiniz hayırlı ve bol dualı günler olsun bayanlar, özellikle basit lif örnekleri örmek isteyenlerin mutlaka ama mutlaka bakmasını içtenlikle rica ettiğim ve son zamanlarda örgüye yeni başlayanların zorlanmadan yapabileceği bu kolay lif modelini sitemize ekliyoruz hanımlar.

2023 Kolay Lif Örgü
2023 Kolay Lif Örgü

Kısa bir zaman önce sitemizde paylaşım yaptığımız ve eğer isterseniz kızlarınızın da çeyizlik örgüler niyetine tercih edebileceğiniz bu 2023 Kuzucuk Lif Örgüne bakmanızı rica ediyorum.

Yaşamın elişleri Youtube Kanalına tatlı dille ve ayrıntılı şekilde bizler için emek vererek derlediği bu kolay lif nasıl yapılır? videosunu yaptığı için teşekkür ederiz.

2023 Kolay Lif Örgü Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
mavi-menekseler-lif-modeli ortasi-papatyali-yuvarlak-lif-modeli kar-tanesi-lif-modeli ustu-renkli-yildiz-lif-modeli tomurcuklu-ruzgar-gulu-lif-modeli kizilcik-tomurcuklu-lif-modeli yuvarlak-menekseli-lif-modeli altigen-pembe-bahce-lif-modeli yuvarlak-siyah-lif-modeli firfirli-iki-renk-yuvarlak-lif-modeli serpilin-lif-modeli tomurcuklu-katli-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN