02 Aralık 20221,875 Görüntülenme0 Yorum
2023 Kolay Örgü Çeyizlik Lif Yapımı
2023 Kolay Örgü Çeyizlik Lif Yapımı

2023 Kolay Örgü Çeyizlik Lif Yapımı

Ayaklarının altının cennetle müjdelendiği melek kalpli annelerimiz ve geleceğin anne adayları hepinize kocaman sevgi dolu selamlaar, özellikle kolay lif modelleri isteyenlerin mutlaka ama mutlaka bakmasını içtenlikle rica ettiğim ve eğer isterseniz kendi sevdiğiniz renklerde veya artan ipleriniz ile tercih edebileceğiniz bu basit lif örgüsünü sitemize ekliyoruz hanımlar.

2023 Kolay Örgü Çeyizlik Lif
2023 Kolay Örgü Çeyizlik Lif

Kısa bir zaman evvel sitemizde yayınladığımız ve göz atanlarında hayran kaldıklarını dile getirdikleri diğer bir bu #Sipariş Patlatan Lif# linkine tıklamadan geçen pişman olur.

Knitting patterns Youtube Kanalına tatlı dille ve samimi şekilde bizler için emek vererek kolay lif nasıl yapılır? videosunu hazırladığı için teşekkür ederiz.

2023 Kolay Örgü Çeyizlik Lif Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
kirmizi-puf-cicekli-lif-modeli ortasi-papatyali-yuvarlak-lif-modeli ustu-renkli-yildiz-lif-modeli renkli-kalpler-lif-modeli cicekli-nazar-boncugu-lif-modeli firfirli-yuvarlak-pembe-lif-modeli iki-katli-sari-lif-modeli yuvarlak-menekseli-lif-modeli yuvarlak-renkli-lif-modeli cicekli-yaprakli-zarif-lif-modeli ruzgar-gulu-lif-modeli tomurcuklu-katli-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN