19 Aralık 20222,072 Görüntülenme0 Yorum
2023 Kolay Uzun Lifi
2023 Kolay Uzun Lifi

2023 Kolay Uzun Lifi

Vatan ve aile sevginizin kalbinizde birleşip bir bütün olacağı yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualarla geçen hayırlı günler olsun örgü aşığı bayanlar, özellikle yepyeni uzun lif örnekleri arayanların mutlaka bakmasını içtenlikle rica ettiğim ve eğer isterseniz sevdikleriniz için de hediyelik niyetine yapabileceğiniz bu uzun lif modelini sitemize ekliyoruz hanımlar.

2023 Kolay Uzun Lif
2023 Kolay Uzun Lif

Kısa bir zaman önce sitemizde paylaşım yaptığımız ve görenlerinde çok sevdiklerini dile getirdikleri diğer bir bu #Yeni Harika Lif# linkine tıklamadan geçmeyin lütfen.

Knitting elife crochet Youtube Kanalına tatlı dille ve samimi şekilde bizler için emek vererek hazırladığı uzun lif nasıl yapılır? videosuna teşekkür ederiz.

2023 Kolay Uzun Lif Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
firfirli-kirmizi-lif-modeli ustu-renkli-yildiz-lif-modeli renkli-kalpler-lif-modeli iki-katli-sari-lif-modeli firfirli-pembe-lif-modeli tomurcuklu-ruzgar-gulu-lif-modeli kizilcik-tomurcuklu-lif-modeli yuvarlak-menekseli-lif-modeli renkli-cicekli-mor-sepet-lif-modeli altigen-renkli-tomurcuklu-lif-modeli kirmizi-yuvarlak-lif-modeli su-bitkisi-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN