19 Aralık 2022885 Görüntülenme0 Yorum
2023 Kolay Yıldız Kutu Lifi
2023 Kolay Yıldız Kutu Lifi

2023 Kolay Yıldız Kutu Lifi

Merhametine ve şefkatine muhtaç olduğumuz yüce rabbimize sevdikleriniz ile yakın hissedeceğiniz hayırlı ve bol dualı günler olsun bayanlar, özellikle yeni lif örnekleri arayanların kesinlikle ama kesinlikle göz atmasını rica ettiğim ve son zamanlarda çeyizlik liflerinde olmazsa olmazlarından olan bu güzel lif modelini sitemize ekliyoruz hanımlar.

2023 Kolay Yıldız Kutu Lif
2023 Kolay Yıldız Kutu Lif

Yakın bir zaman önce sitemizde yayınladığımız ve görenlerinde olumlu dönüşlerini aldıkları diğer bir bu #2023 Çok Güzel Lif# linkine tıklamadan geçmeyin derim.

Pembeli örgüler Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve samimi dille bizler için emek vererek derledikleri yeni örgü lif nasıl yapılır? videosu için teşekkür ederiz.

2023 Kolay Yıldız Kutu Lif Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
mavi-menekseler-lif-modeli firfirli-kirmizi-lif-modeli yuvarlak-kabarik-lif-modeli kar-tanesi-lif-modeli ustu-renkli-yildiz-lif-modeli aycicegi-lif-modeli kizilcik-tomurcuklu-lif-modeli altigen-pembe-bahce-lif-modeli cicekli-yaprakli-zarif-lif-modeli kenari-tomurcuklu-lif-modeli su-bitkisi-lif-modeli ceyizlik-pembe-kese-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN