22 Ekim 20221,598 Görüntülenme0 Yorum
2023 Uzun Lif Örgüsü
2023 Uzun Lif Örgüsü

2023 Uzun Lif Örgüsü

Kalbinizin merhametle, evinizin huzurla ve bereketle dolduğu, yüce yeni rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualı hayırlı günler olsun örgü sever bayanlar, özellikle yeni lif örgüsü isteyenlerin mutlaka ama mutlaka göz atmasını rica ettiğim ve eminim ki çeyizlik niyetine yaptığınızda da gözlerin üzerinde olacağı bu yeni uzun lif modelini sitemize ekliyoruz hanımlar.

2023 Uzun Lif Örgü
2023 Uzun Lif Örgü

Sitemizde yayınladığımız ve çok severek örmek için fırsat kolladığımı diğer bir bu Yeni Tasarım Nazar Boncuğu Lif linkine tıklamadan geçen pişman olur.

Örgü Köşem Youtube Kanalına detaylı şekilde ve akıcı dille anlattığı bu uzun lif nasıl yapılır? videosunu hazırladığı için teşekkür ederiz.

2023 Uzun Lif Örgü Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
ortasi-papatyali-yuvarlak-lif-modeli ceyizlik-kirmizi-kese-lif-modeli turkuaz-firfirli-lif-modelleri cicekli-nazar-boncugu-lif-modeli yuvarlak-ortasi-sari-papatya-lif-modeli kizilcik-tomurcuklu-lif-modeli yuvarlak-menekseli-lif-modeli firfirli-renkli-kalpler-lif-modeli koseli-pembe-baklavali-lif-modeli altigen-pembe-bahce-lif-modeli renkli-cicekli-mor-sepet-lif-modeli firfirli-iki-renk-yuvarlak-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN