24 Aralık 20222,071 Görüntülenme0 Yorum
2023 Yeni Kare Lifi
2023 Yeni Kare Lifi

2023 Yeni Kare Lifi

Vatan ve aile sevginizin kalbinizde birleşip bir bütün olacağı yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualarla geçen hayırlı günler olsun örgü aşığı bayanlar, özellikle yeni lif modelleri arayanların kesinlikle ama kesinlikle göz atmasını rica ettiğim ve benim de gördüğüm ilk andan itibaren sizlere sunmak için sabırsızlandığım bu güzel lif modelini sitemize ekliyoruz hanımlar.

 2023 Yeni Kare Lif
2023 Yeni Kare Lif

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız ve bakanlarında çok beğendiklerini dile getirdikleri diğer bir bu #Mavi Ve Gri Uyumlu Lif# linkine tıklamadan geçmeyin derim.

Örgü hayatım Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve samimi dille bizler için emek vererek lif nasıl yapılır? videosunu derlediği için teşekkür ederiz.

2023 Yeni Kare Lif Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
uclari-tomurcuk-yildiz-lif-modeli katli-file-lif-modeli pofuduk-kese-lif-modeli kirmizi-puf-cicekli-lif-modeli altigen-papatya-lif-modeli cicekli-nazar-boncugu-lif-modeli firfirli-pembe-lif-modeli firfirli-renkli-kalpler-lif-modeli koseli-pembe-baklavali-lif-modeli yuvarlak-renkli-lif-modeli kenari-tomurcuklu-lif-modeli tomurcuklu-katli-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN