27 Mart 20205,048 Görüntülenme0 Yorum
2020 Tek Sıra Tığ Oyası Yapımı Açıklamalı Videolu
2020 Tek Sıra Tığ Oyası Yapımı Açıklamalı Videolu

2020 Tek Sıra Tığ Oyası Yapımı Açıklamalı Videolu

Sevdikleriniz ile bir arada yaşadığınız yuvanızın melekler tarafından dualandığı bol bereketli ve bol dualı hayırlı günler olsun hanımlar, özellikle yeni tek sıra oya modelleri işlemek isteyenlerin mutlaka ama mutlaka bakmasını içtenlikle rica ettiğim ve benim de gördüğüm ilk andan itibaren sizlere göstermek için heyecanlandığım bu 2020 Tek Sıra Tığ Oyası Yapılışını sitemizde yayınlıyoruz bayanlar.

2020 Tek Sıra Tığ Oyası Yapılışı
2020 Tek Sıra Tığ Oyası Yapılışı

Tam anlamıyla Oya Ve Dantel Dünyası çeşitlerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve yazma kenarın işlemesinde tercih ettiğinizden sonra etrafınızda görenlerinde hayran kalacakları bu Tek Sıra Tığ Oyası modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, yapacakların ellerine emeklerinize sağlık.

Yakın bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir Güzel Tığ Oyası örneklerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok beğendiklerini gönül rahatlığı ile dile getirdikleri bu İncili Tığ Oyası Yapılışına bakmanızı rica ediyorum.

Oya Ve Dantel Dünyası Youtube Kanalına tatlı dille ve detaylı şekilde anlattıkları bu 2020 Tek Sıra Tığ Oyası Nasıl Yapılır? Videosunu derlediği için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2020 Tek Sıra Tığ Oyası Yapılışı Videosu

BIR CEVAP YAZIN