31 Mart 20206,558 Görüntülenme0 Yorum
2020 Tığ İşi Halkalı Sandalet Yapılışı Anlatımlı Videolu
2020 Tığ İşi Halkalı Sandalet Yapılışı Anlatımlı Videolu

2020 Tığ İşi Halkalı Sandalet Yapılışı Anlatımlı Videolu

Vatan ve aile sevginizin kalbinizde birleşip bir bütün olacağı yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualarla geçen hayırlı günler olsun örgü aşığı bayanlar, özellikle bayan örgü sandalet modelleri örmek isteyenlerin kesinlikle ama kesinlikle bakmasını bir ablanız olarak rica ettiğim ve inşallah en kısa zamanda ördüğünüzden sonra güzel günlerde keyifle kullanabileceğiniz bu 2020 Tığ İşi Halkalı Sandalet Yapımını sitemize ekliyoruz hanımlar.

2020 Tığ İşi Halkalı Sandalet Yapımı
2020 Tığ İşi Halkalı Sandalet Yapımı

Tam anlamıyla Örgü Ayakkabıda Sanat çeşitlerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve isterseniz de sevdikleriniz için hediyelik niyeti olarak tercih edebileceğiniz bu Halkalı Sandalet Modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık bayanlar.

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir 2020 Örgü Sandalet Modellerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok sevdiklerini içtenlikle dile getirdikleri bu Hazır Tabanlı Şerit Boncuk Sandalet Yapımı linkine tıklamadan geçmeyin lütfen.

Örgü Ayakkabıda Sanat Youtube Kanalına tatlı dille ve detaylı şekilde bizler için anlattıkları bu 2020 Tığ İşi Halkalı Sandalet Nasıl Yapılır? Videosunu derlediği için teşekkürlerimizi gönderiyoruz.

2020 Tığ İşi Halkalı Sandalet Yapımı Videosu

EN GÜZEL PATİK MODELLERİ
patik-modelleri-34 patik-modelleri-16 patik-modelleri-80 patik-modelleri-85 patik-modelleri-13 patik-modelleri-51 patik-modelleri-6 patik-modelleri-1 patik-modelleri-66 patik-modelleri-33 patik-modelleri-45 patik-modelleri-28
BIR CEVAP YAZIN