28 Mart 20204,584 Görüntülenme0 Yorum
2020 Tığ İşi Kare Motif Yapımı Videolu
2020 Tığ İşi Kare Motif Yapımı Videolu

2020 Tığ İşi Kare Motif Yapımı Videolu

Ayaklarının altının cennetle müjdelendiği melek kalpli annelerimiz ve geleceğin anne adayları hepinize kocaman sevgi dolu merhabalaaar, özellikle güzel örgü motif modelleri arayanların mutlaka ama mutlaka bakmasını bir ablanız olarak rica ettiğim ve sadece sizlerin değil etrafınızda görenlerinde hayran kalacaklarını tahmin ettiğim bu 2020 Tığ İşi Kare Motif Yapılışını sitemize ekliyoruz hanımlar.

2020 Tığ İşi Kare Motif Yapılışı
2020 Tığ İşi Kare Motif Yapılışı

Tam anlamıyla Örgücü Şirin çeşitlerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve benim de gördüğüm andan itibaren ilk fırsatta örmek istediğim bu Kare Motif Modelini umarım sizlerde zorlanmadan bitirebilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık meleklerim.

Yakın bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir Çeyizlik Motif Örneklerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok sevdiklerini dile getirdikleri bu Kalpli Popcorn Battaniye Motifi Yapılışına bakmadan geçen gerçekten pişman olur.

Örgücü Şirin Youtube Kanalına ayrıntılı şeklide ve tatlı dille anlattıkları bu 2020 Tığ İşi Kare Motif Nasıl Yapılır? Videosunu derlediği için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2020 Tığ İşi Kare Motif Yapılışı Videosu

BIR CEVAP YAZIN