17 Mart 20215,013 Görüntülenme0 Yorum
2021 Çıtı Pıtı Yelek Örgü Yapımı
2021 Çıtı Pıtı Yelek Örgü Yapımı

2021 Çıtı Pıtı Yelek Örgü Yapımı

Sevdikleriniz ile bir arada yaşadığınız yuvanızın melekler tarafından dualandığı bol bereketli ve bol dualı hayırlı günler olsun hanımlar, özellikle yelek örnekleri örmek isteyenlerin kesinlikle ama kesinlikle bakmasını şiddetle rica ettiğim ve benim de gördüğüm ilk andan itibaren sizlere sunmak için sabırsızlandığım bu 2021 Çıtı Pıtı Yelek Örgüsünü sitemize ekliyoruz hanımlar.

2021 Çıtı Pıtı Yelek Örgüsü
2021 Çıtı Pıtı Yelek Örgüsü

Tam anlamıyla sevdanın örgülerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve eminim ki son zamanlarda yeni çeyizlik örgülerinin de olmazsa olmazlarından olan bu güzel yelek modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık.

Yakın bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir yelek örgülerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok beğendiklerini dile getirdikleri bu Çayır Çimen Örgüsü linkine tıklamadan geçmeyin derim.

Sevdanın Örgü Evi Youtube Kanalına tatlı dille ve detaylı şekilde bizler için emek emek derledikleri bu 2021 Çıtı Pıtı Yelek Örgü Nasıl Yapılır? Videosunu derlediği için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2021 Çıtı Pıtı Yelek Örgüsü Videosu

BIR CEVAP YAZIN