22 Şubat 20211,918 Görüntülenme0 Yorum
2021 Örgü Hırka Yapımı
2021 Örgü Hırka Yapımı

2021 Örgü Hırka Yapımı

Ayaklarının altının cennetle müjdelendiği melek kalpli annelerimiz ve geleceğin anne adayları hepinize kocaman sevgi dolu merhabalaaar, özellikle yelek örnekleri arayanların kesinlikle ama kesinlikle bakmasını bir ablanız olarak rica ettiğim ve benim de gördüğüm ilk andan itibaren sizlere sunmak için sabırsızlandığım bu 2021 Örgü Hırka Örneğini sitemizde yayınlıyoruz hanımlar.

2021 Örgü Hırka Modeli
2021 Örgü Hırka Modeli

Tam anlamıyla örgü tasarım çeşitlerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve son zamanlarda çeyizlik örgülerinde olmazsa olmazlarından olan göze de şık gelen bu yeni hırka modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık.

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir anlatımlı hırka örneklerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok sevdiklerini içtenlikle dile getirdikleri bu Tunus İşi Anne Örgü Yelekna bakmadan geçmeyin derim.

Örgü tasarım Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve samimi dille bizler için emek emek derledikleri bu 2021 Örgü Hırka Nasıl Yapılır? videosunu derlediği için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2021 Örgü Hırka Modeli Videosu

BIR CEVAP YAZIN