19 Şubat 20212,905 Görüntülenme0 Yorum
2021 Yelek Ve Battaniye Örgüsü Yapımı
2021 Yelek Ve Battaniye Örgüsü Yapımı

2021 Yelek Ve Battaniye Örgüsü Yapımı

Ayaklarının altının cennetle müjdelendiği melek kalpli annelerimiz ve geleceğin anne adayları hepinize kocaman sevgi dolu merhabalaaar, özellikle battaniye örnekleri severlerin kesinlikle ama kesinlikle bakmasını şiddetle rica ettiğim ve en kısa zamanda ördüğünüz sonra evinize de renk katacak olan göze de çok şık gelen bu 2021 Yelek Ve Battaniye Örgüsünü sitemize ekliyoruz hanımlar.

2021 Yelek Ve Battaniye Örgüsü
2021 Yelek Ve Battaniye Örgüsü

Tam anlamıyla gülümseten marifetler liflerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve ister kendi beğendiğiniz canlı renkler ile isterseniz de evde artan ipleriniz ile tercih edebileceğiniz bu güzel battaniye modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık canlarım.

Kısa bir zaman öncesinde sitemizde yayınladığımız diğer bir 2021 battaniye modellerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok beğendikleri dile getirdikleri bu Oval Motifli Bebek Battaniyesina bakmadan geçmeyin lütfen.

Gülümseten Marifetler Youtube Kanalına samimi dille ve detaylı şekilde bizler için emek emek derledikleri bu 2021 Yelek Ve Battaniye Nasıl Yapılır? videosunu hazırladığı için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2021 Yelek Ve Battaniye Örgüsü Videosu

BIR CEVAP YAZIN