25 Ekim 20222,204 Görüntülenme0 Yorum
2023 Başak Kare Lifi
2023 Başak Kare Lifi

2023 Başak Kare Lifi

Sevdikleriniz ile bir arada yaşadığınız yuvanızın melekler tarafından dualandığı bol bereketli ve bol dualı hayırlı günler olsun hanımlar, özellikle lif örnekleri isteyenlerin kesinlikle ama kesinlikle göz atmasını rica ettiğim ve benim de ilk gördüğüm andan itibaren sizlere sunmak için sabırsızlandığım bu yeni kare lifini sitemize ekliyoruz canlarım.

2023 Başak Kare Lif
2023 Başak Kare Lif

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız ve görenlerinde hayran kaldıklarını dile getirdikleri diğer bir bu 2023 Çok Çok Kolay Lif Örgüsüne bakmadan geçmeyin derim.

Modern Crochet Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve tatlı dille bizler için emek vererek derledikleri bu başak lif nasıl yapılır? videosunu derlediği için teşekkür ederiz.

2023 Başak Kare Lif Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
kirmizi-sepet-lif-modeli altigen-pembe-cicekli-lif-modeli ustu-renkli-yildiz-lif-modeli renkli-kalpler-lif-modeli iki-katli-sari-lif-modeli murdum-rengi-sepet-lif-modeli yuvarlak-renkli-lif-modeli cicekli-yaprakli-zarif-lif-modeli yuvarlak-siyah-lif-modeli ruzgar-gulu-lif-modeli kenari-tomurcuklu-lif-modeli su-bitkisi-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN