16 Kasım 20221,797 Görüntülenme0 Yorum
2023 Güzel Çeyizlik Lifi
2023 Güzel Çeyizlik Lifi

2023 Güzel Çeyizlik Lifi

Melekler tarafından sevdikleriniz ile yaşadığınız yuvanızın sevgi ve huzurla dolduğu bol dualı ve bol bereketli hayırlı günler olsun hanımlar, özellikle yuvarlak lif örgüleri isteyenlerin kesinlikle ama kesinlikle göz atmasını rica ettiğim ve son zamanlarda çeyizlik liflerinde olmazsa olmazlarından olan bu güzel lif örgüsünü sitemize ekliyoruz hanımlar.

2023 Güzel Çeyizlik Lif
2023 Güzel Çeyizlik Lif

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız ve bakanlarında çok beğendiklerini dile getirdikleri diğer bir bu #Takım Kare Lif# linkine tıklamadan geçmeyin derim.

Ören hanım Youtube Kanalına tatlı dille ve samimi şekilde bizler için emek vererek derlediği çeyizlik lif nasıl yapılır? videosunu derlediği için teşekkür ederiz.

2023 Güzel Çeyizlik Lif Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
kirmizi-sepet-lif-modeli pofuduk-kese-lif-modeli yuvarlak-kabarik-lif-modeli ceyizlik-kirmizi-kese-lif-modeli kar-tanesi-lif-modeli yuvarlak-ortasi-sari-papatya-lif-modeli kizilcik-tomurcuklu-lif-modeli murdum-rengi-sepet-lif-modeli renkli-cicekli-mor-sepet-lif-modeli cicekli-yaprakli-zarif-lif-modeli buyuk-cicekler-lif-modeli altigen-renkli-tomurcuklu-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN