15 Aralık 20222,497 Görüntülenme0 Yorum
2023 Güzel Kolay Lifi
2023 Güzel Kolay Lifi

2023 Güzel Kolay Lifi

Vatan ve aile sevginizin kalbinizde birleşip bir bütün olacağı yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualarla geçen hayırlı günler olsun örgü aşığı bayanlar, özellikle lif örnekleri arayanların kesinlikle ama kesinlikle göz atmasını rica ettiğim ve benim de gördüğüm ilk andan itibaren sizlere sunmak için sabırsızlandığım bu yeni lif modelini sitemize ekliyoruz hanımlar.

 2023 Güzel Kolay Lif
2023 Güzel Kolay Lif

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız ve görenlerinde çok beğendiklerini dile getirdikleri diğer bir bu #Yeni Harika Lif# linkine tıklamadan geçmeyin lütfen.

Örgü beceriklihanım Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve samimi dille bizler için emek vererek derlediği lif örgü nasıl yapılır? videosu için teşekkür ederiz.

2023 Güzel Kolay Lif Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
pofuduk-kese-lif-modeli kirmizi-puf-cicekli-lif-modeli turkuaz-firfirli-lif-modelleri ustu-renkli-yildiz-lif-modeli firfirli-yuvarlak-pembe-lif-modeli aycicegi-lif-modeli tomurcuklu-ruzgar-gulu-lif-modeli koseli-pembe-baklavali-lif-modeli cicekli-yaprakli-zarif-lif-modeli buyuk-cicekler-lif-modeli firfirli-kahverengi-lif-modeli kenari-tomurcuklu-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN