02 Aralık 20222,414 Görüntülenme0 Yorum
2023 Yeni Uzun Lifi
2023 Yeni Uzun Lifi

2023 Yeni Uzun Lifi

Sevdikleriniz ile bir arada yaşadığınız yuvanızın melekler tarafından dualandığı bol bereketli ve bol dualı hayırlı günler olsun hanımlar, özellikle uzun lif örgüleri örmek isteyenlerin kesinlikle ama kesinlikle bakmasını bir ablanız olarak rica ettiğim ve eminim ki son zamanlarda çeyizlik liflerinde olmazsa olmazlarından olan bu yeni lif örgüsünü sitemize ekliyoruz hanımlar.

2023 Yeni Uzun Lif
2023 Yeni Uzun Lif

Kısa bir zaman önce sitemizde yayınladığımız ve görenlerinde çok beğendiklerini söyledikleri diğer bir bu #Yeni Çeyizlik Lif# linkine tıklamadan geçmeyin lütfen.

Örgü köşem Youtube Kanalına tatlı dille ve samimi şekilde bizler için emek vererek uzun lif nasıl yapılır? videosunu derlediği için teşekkür ederiz.

2023 Yeni Uzun Lif Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
kirmizi-sepet-lif-modeli pofuduk-kese-lif-modeli yuvarlak-kabarik-lif-modeli ustu-renkli-yildiz-lif-modeli firfirli-yuvarlak-pembe-lif-modeli tomurcuklu-ruzgar-gulu-lif-modeli yuvarlak-menekseli-lif-modeli koseli-pembe-baklavali-lif-modeli yuvarlak-renkli-lif-modeli cicekli-yaprakli-zarif-lif-modeli serpilin-lif-modeli altigen-renkli-tomurcuklu-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN