31 Ekim 20195,958 Görüntülenme0 Yorum
2020 Sıralı Tığ Oyası Yapılışı Açıklamalı Videolu
2020 Sıralı Tığ Oyası Yapılışı Açıklamalı Videolu

2020 Sıralı Tığ Oyası Yapılışı Açıklamalı Videolu

Merhametinin büyüklüğü ve affedici yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz canınızdan bir parça olan aileniz ile yuvanızın dualandığı bol bereketli günler olsun örgü aşığı güzel dostlarım, özellikle yeni sıralı tığ oyası örnekleri arayanların kesinlikle ama kesinlikle bakmasını rica ettiğim ve benim de gördüğüm andan itibaren yazma kenarı işlemesinde tercih etmek istediğim bu 2020 Sıralı Tığ Oyası Yapımını sitemize ekliyoruz meleklerim.

2020 Sıralı Tığ Oyası Yapımı
2020 Sıralı Tığ Oyası Yapımı

Tam anlamıyla Oya Sandığım Yeni çeşitlerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve kendi istediğiniz renklerde tercih edebileceğiniz bu Sıralı Oya Modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık canlarım.

Yakın bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir Çok Güzel Sıralı Tığ Oyalarından olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde hayranlıkla çok beğendiklerini dile getirdikleri bu Tek Sıra Tığ Oyası Yapılışına bakmadan geçmeyin derim.

Oya Sandığım Youtube Kanalına samimi dille ve detaylı şekilde anlattıkları bu 2020 Sıralı Tığ Oyası Nasıl Yapılır? videosunu derlediği için şükranlarımızı iletiyoruz.

2020 Sıralı Tığ Oyası Yapımı Videosu

BIR CEVAP YAZIN