13 Aralık 20202,828 Görüntülenme0 Yorum
2021 Banyo Lif Örgüsü Yapımı
2021 Banyo Lif Örgüsü Yapımı

2021 Banyo Lif Örgüsü Yapımı

Vatan ve aile sevginizin kalbinizde birleşip bir bütün olacağı yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualarla geçen hayırlı günler olsun örgü aşığı bayanlar, özellikle lif örnekleri severlerin mutlaka ama mutlaka göz atmasını şiddetle rica ettiğim ve inşallah en kısa zamanda ördüğünüzden sonra banyonuza hava katacak olan bu 2021 Banyo Lif Örgüsünü sitemize ekliyoruz meleklerim.

2021 Banyo Lif Örgüsü
2021 Banyo Lif Örgüsü

Tam anlamıyla pamuk örgü liflerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve üzerin de ki desenlerine en az benim kadar çok hayran kalacağınız bu güzel lif modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık canlarım.

Yakın bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir farklı lif örneklerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok sevdiklerini içtenlikle dile getirdikleri bu 2021-En-Kolay-Lif-Orgusuna bakmadan geçmeyin derim.

Pamuk Örgüler Youtube Kanalına samimi dille ve detaylı şekilde bizler için emek emek anlattıkları bu 2021 Banyo Lif Örgüsü Nasıl Yapılır? videosunu hazırladığı için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2021 Banyo Lif Örgüsü Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
uclari-tomurcuk-yildiz-lif-modeli kirmizi-sepet-lif-modeli kirmizi-puf-cicekli-lif-modeli altigen-pembe-cicekli-lif-modeli altigen-sari-lif-modeli firfirli-pembe-lif-modeli tomurcuklu-ruzgar-gulu-lif-modeli koseli-pembe-baklavali-lif-modeli kirmizi-yuvarlak-lif-modeli kenari-tomurcuklu-lif-modeli tomurcuklu-katli-lif-modeli kabarik-cicek-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN