21 Aralık 20202,898 Görüntülenme0 Yorum
2021 Çiçekli Lif Örgüsü Yapımı
2021 Çiçekli Lif Örgüsü Yapımı

2021 Çiçekli Lif Örgüsü Yapımı

Merhametinin büyüklüğü ve affedici yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz canınızdan bir parça olan aileniz ile yuvanızın dualandığı bol bereketli günler olsun örgü aşığı güzel dostlarım, özellikle lif örnekleri isteyenlerin mutlaka ama mutlaka göz atmasını bir ablanız olarak içtenlikle rica ettiğim ve eminim ki en kısa sürede bitirdiğinizden sonra banyonuza da renk katacak olan bu 2021 Çiçekli Lif Örgüsünü sitemize ekliyoruz meleklerim.

2021 Çiçekli Lif Örgüsü
2021 Çiçekli Lif Örgüsü

Tam anlamıyla serpilin liflerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve ister kendi beğendiğiniz canlı renklerde isterseniz de evde artmış kalmış ipleriniz ile tercih edebileceğiniz bu banyo lif örgüsünü umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık.

Takın bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir 2021 lif örgülerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok hoş bulduklarını dile getirdikleri bu 2021 Yıldız Lifna bakmadan geçmeyin derim.

Serpilin Lif Örgüsü Youtube Kanalına tatlı dille ve detaylı şekilde bizler için emek emek anlattıkları bu 2021 Çiçekli Lif Nasıl Yapılır? videosunu derlediği için şükranlarımızı iletiyoruz.

2021 Çiçekli Lif Örgüsü Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
mavi-menekseler-lif-modeli pofuduk-kese-lif-modeli altigen-pembe-cicekli-lif-modeli ortasi-papatyali-yuvarlak-lif-modeli ceyizlik-kirmizi-kese-lif-modeli iki-katli-sari-lif-modeli kizilcik-tomurcuklu-lif-modeli cicekli-yaprakli-zarif-lif-modeli yuvarlak-siyah-lif-modeli firfirli-iki-renk-yuvarlak-lif-modeli firfirli-kahverengi-lif-modeli tomurcuklu-katli-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN