01 Nisan 20213,102 Görüntülenme0 Yorum
2021 Güzel Tunus Oya
2021 Güzel Tunus Oya

2021 Güzel Tunus Oya

Merhametine ve şefkatine muhtaç olduğumuz yüce rabbimize sevdikleriniz ile yakın hissedeceğiniz hayırlı ve bol dualı günler olsun bayanlar, özellikle tığ oyası modelleri arayanların kesinlikle ama kesinlikle bakmasını içtenlikle rica ettiğim ve son zamanlarda çeyizlik oyalarında olmazsa olmazlarından olan bu 2021 Güzel Tunus Oyasını sitemize ekliyoruz hanımlar.

2021 Güzel Tunus Oyası
2021 Güzel Tunus Oyası

Tam anlamıyla kıymetli el işleri oyalarına gerçekten çok ama çok yakışır olan ve kendi beğendiğiniz canlı renklerde işledikten sonra etrafınızda görenlerinde gözlerini alamayacakları bu tunus oyası modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık.

Yakın bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir yeni oyalarından olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok beğendiklerini dile getirdikleri bu Güzel Üç Boyutlu Tığ Oyasına bakmadan geçmeyin derim.

Kıymetli El İşleri Youtube Kanalına tatlı dille ve detaylı şekilde bizler için emek emek derledikleri bu 2021 Güzel Tunus Oya Nasıl Yapılır? videosunu derlediği için teşekkürlerimizi iletiyoruz

2021 Güzel Tunus Oyası Videosu

BIR CEVAP YAZIN