12 Aralık 20203,953 Görüntülenme0 Yorum
2021 İğneden Tığa Oya Modeli Yapımı
2021 İğneden Tığa Oya Modeli Yapımı

2021 İğneden Tığa Oya Modeli Yapımı

Vatan ve aile sevginizin kalbinizde birleşip bir bütün olacağı yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualarla geçen hayırlı günler olsun örgü aşığı bayanlar, özellikle iğne oyası örnekleri arayanların kesinlikle ama kesinlikle göz atmasını bir ablanız olarak rica ettiğim ve benim de gördüğüm andan itibaren çok beğendiğim bu 2021 İğneden Tığa Oya Modelini sitemize ekliyoruz meleklerim.

2021 İğneden Tığa Oya Modeli
2021 İğneden Tığa Oya Modeli

Tam anlamıyla sunanın oyalarına gerçekten çok ama çok yakışır olan ve isterseniz de kızlarınız için çeyizlik oya niyetine işleyip saklayabileceğiniz bu güzel tığ oyası modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık canlarım.

Yakın bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir 2021 oya modellerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok sevdiklerini içtenlikle dile getirdikleri bu Yapraklı Dağlar Tığ Oyası linkine tıklamadan geçmeyin derim.

Sunayla El İşleri Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve samimi dille bizler için emek emek anlattıkları bu 2021 İğneden Tığa Oyası Nasıl Yapılır? videosunu derlediği için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2021 İğneden Tığa Oya Modeli Videosu

BIR CEVAP YAZIN