18 Şubat 20214,719 Görüntülenme0 Yorum
2021 Yeni Sıralı Tığ Oyası Yapımı
2021 Yeni Sıralı Tığ Oyası Yapımı

2021 Yeni Sıralı Tığ Oyası Yapımı

Merhametine ve şefkatine muhtaç olduğumuz yüce rabbimize sevdikleriniz ile yakın hissedeceğiniz hayırlı ve bol dualı günler olsun bayanlar, özellikle tığ oyası örnekleri isteyenlerin mutlaka ama mutlaka bakmasını içtenlikle tavsiye ettiğim ve eğer isterseniz evde artan ipleriniz ile veya alacağınız renkli ipler ile tercih edebileceğiniz bu 2021 Sıralı Tığ Oyasını sitemizde yayınlıyoruz hanımlar.

2021 Yeni Sıralı Tığ Oyası
2021 Yeni Sıralı Tığ Oyası

Tam anlamıyla kıymetli el işleri oyalarına gerçekten çok ama çok yakışır olan ve ister yazma kenarına isterseniz de fular kenarına işlemeyi tercih edebileceğiniz bu yeni oya modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık meleklerim.

Yakın bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir güzel tığ oyası modellerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok sevdiklerini içtenlikle söyledikleri bu En Kolay Tığ Oyası Çeşidina bakmadan geçmeyin derim.

Kıymetli El İşleri Youtube Kanalına tatlı dille ve detaylı şekilde bizler için emek emek derledikleri bu 2021 Sıralı Tığ Oyası Nasıl Yapılır? videosunu hazırladığı için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2021 Yeni Sıralı Tığ Oyası Videosu

BIR CEVAP YAZIN