10 Aralık 202011,077 Görüntülenme0 Yorum
2021 Yıldız Lif Örgüsü Yapımı
2021 Yıldız Lif Örgüsü Yapımı

2021 Yıldız Lif Örgüsü Yapımı

Melekler tarafından sevdikleriniz ile yaşadığınız yuvanızın sevgi ve huzurla dolduğu bol dualı ve bol bereketli hayırlı günler olsun güzel hanımlar, özelikle lif modelleri örmek isteyenlerin kesinlikle ama kesinlikle bakmasını içtenlikle tavsiye ettiğim ve benim de gördüğüm ilk andan itibaren sizlere sunmak için sabırsızlandığım bu 2021 Yıldız Lif Örgüsünü sitemize ekliyoruz meleklerim.

2021 Yıldız Lif Örgüsü
2021 Yıldız Lif Örgüsü

Tam anlamıyla serpilin örgülerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve son zamanlarda çeyizlik örgülerinde olmazsa olmazlarından olan bu güzel lif modelini umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık canlarım.

Yakın bir zaman önce sitemizde yayınladığımız diğer bir banyo lif modellerinden olan ve öncesinde sitemizde görenlerinde çok beğendiklerini içtenlikle dile getirdikleri bu 2021 Çiçekli Lif Örneği linkine tıklamadan geçmeyin derim.

Serpilin Lif Sepeti Youtube Kanalına samimi dille ve detaylı şekilde bizler için emek vererek anlattıkları bu 2021 Yıldız Lif Nasıl Yapılır? videosunu hazırladığı için teşekkürlerimizi iletiyoruz.

2021 Yıldız Lif Örgüsü Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
firfirli-kirmizi-lif-modeli ustu-renkli-yildiz-lif-modeli altigen-sari-lif-modeli firfirli-renkli-kalpler-lif-modeli koseli-pembe-baklavali-lif-modeli cicekli-yaprakli-zarif-lif-modeli buyuk-cicekler-lif-modeli firfirli-kahverengi-lif-modeli ruzgar-gulu-lif-modeli kenari-tomurcuklu-lif-modeli kabarik-cicek-lif-modeli ceyizlik-pembe-kese-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN