06 Aralık 20213,778 Görüntülenme0 Yorum
2022 2 Renkli Cici Lif Yapımı
2022 2 Renkli Cici Lif Yapımı

2022 2 Renkli Cici Lif Yapımı

Kalbinizin merhametle, evinizin huzurla ve bereketle dolduğu, yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualı hayırlı günler olsun bayanlar, özellikle 2 renk lif örnekleri isteyenlerin mutlaka ama mutlaka bakmasını içtenlikle rica ettiğim ve benim de gördüğüm ilk andan itibaren sizlere sunmak için heyecanlandığım bu beğenilen 2022 2 renkli cici lif modelini sitemizde yayınlıyoruz.

2022 2 Renkli Cici Lif
2022 2 Renkli Cici Lif

Sitemizde daha önce yayınladığımız ve çok beğenilen modeller arasında yerini alan bir model daha 3 Renk Uzun Lif Örgüsü linkine tıklamadan geçmeyin lütfen.

Hanım eli Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve tatlı dille bizler için emek vererek hazırladıkları bu 2022 2 renkli cici lif nasıl örülür? videosu için şükranlarımızı iletiyoruz. Hayırlı huzurlu günler dilerim.

2022 2 Renkli Cici Lif Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
mavi-menekseler-lif-modeli katli-file-lif-modeli kirmizi-sepet-lif-modeli kar-tanesi-lif-modeli aycicegi-lif-modeli altigen-sari-lif-modeli kizilcik-tomurcuklu-lif-modeli renkli-cicekli-mor-sepet-lif-modeli yuvarlak-renkli-lif-modeli cicekli-yaprakli-zarif-lif-modeli altigen-renkli-tomurcuklu-lif-modeli tomurcuklu-katli-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN