19 Aralık 20221,241 Görüntülenme0 Yorum
2023 Çeyizlik Örgü Lifi
2023 Çeyizlik Örgü Lifi

2023 Çeyizlik Örgü Lifi

Vatan ve aile sevginizin kalbinizde birleşip bir bütün olacağı yüce rabbimize yakın hissedeceğiniz bol dualarla geçen hayırlı günler olsun örgü aşığı bayanlar, özellikle yeni örgü lifleri arayanların mutlaka ama mutlaka bakmasını bir ablanız olarak rica ettiğim ve benim de gördüğüm ilk andan itibaren sizlere sunmak için sabırsızlandığım bu yeni lif modelini sitemize ekliyoruz canlarım.

2023 Çeyizlik Örgü Lif
2023 Çeyizlik Örgü Lif

Yakın bir zaman önce sitemizde yayınladığımız ve görenlerinde çok beğendiklerini söyledikleri diğer bir bu #2023 Güzel Kolay Lif# linkine tıklamadan geçmeyin lütfen.

Örgü lif modelleri Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve güzel dille bizler için emek vererek lif modeli nasıl yapılır? videosunu hazırladığı için teşekkür ederiz.

2023 Çeyizlik Örgü Lif Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
uclari-tomurcuk-yildiz-lif-modeli mavi-menekseler-lif-modeli katli-file-lif-modeli pofuduk-kese-lif-modeli yuvarlak-kabarik-lif-modeli ustu-renkli-yildiz-lif-modeli renkli-kalpler-lif-modeli iki-katli-sari-lif-modeli yuvarlak-menekseli-lif-modeli firfirli-kahverengi-lif-modeli altigen-renkli-tomurcuklu-lif-modeli kenari-tomurcuklu-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN