18 Kasım 20222,162 Görüntülenme0 Yorum
2023 Harfli Lifi
2023 Harfli Lifi

2023 Harfli Lifi

Ayaklarının altının cennetle müjdelendiği melek kalpli annelerimiz ve geleceğin anne adayları hepinize kocaman sevgi dolu selamlaar, özellikle yeni lif örgüleri örmek isteyenlerin mutlaka ama mutlaka bakmasını bir ablanız olarak içtenlikle rica ettiğim ve eminim ki örgü bittiğinden sonra banyonuza hava katacak olan bu harfli lif örgüsünü sitemize ekliyoruz hanımlar.

2023 Harfli Lif
2023 Harfli Lif

Yakın bir zaman önce sitemizde paylaştığımız ve görenlerinde çok sevdiğini dile getirdikleri diğer bir bu #Harfli Kare Lif# linkine tıklamadan geçen pişman olur.

Modern crocket Youtube Kanalına ayrıntılı şekilde ve samimi dille bizler için emek vererek hazırladığı harfli lif nasıl örülür? videosu için teşekkür ederiz.

2023 Harfli Lif Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
katli-file-lif-modeli ortasi-papatyali-yuvarlak-lif-modeli ceyizlik-kirmizi-kese-lif-modeli cicekli-nazar-boncugu-lif-modeli firfirli-yuvarlak-pembe-lif-modeli aycicegi-lif-modeli yuvarlak-menekseli-lif-modeli renkli-cicekli-mor-sepet-lif-modeli yuvarlak-siyah-lif-modeli altigen-renkli-tomurcuklu-lif-modeli kenari-tomurcuklu-lif-modeli su-bitkisi-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN