04 Kasım 2023849 Görüntülenme0 Yorum
2023 Muhteşem Yeni Lifi
2023 Muhteşem Yeni Lifi

2023 Muhteşem Yeni Lifi

Merhametine ve şefkatine muhtaç olduğumuz yüce rabbimize sevdikleriniz ile yakın hissedeceğiniz hayırlı ve bol dualı günler olsun bayanlar, özellikle anlatımlı yeni lif örgü arayanların mutlaka ama mutlaka bakmasını rica ettiğim ve son zamanlarda gelin çeyizlerinden olan bu 2023 desenli lif modelini sitemize ekliyoruz canlarım.

2023 Muhteşem Yeni Lif
2023 Muhteşem Yeni Lif

Yakın bir azman önce sitemizde yayınladığımız ve bakanlarında çok beğendiklerini dile getirdikleri bu #2023 Harika Desenli Uzun Lif# linkine tıklamadan geçmeyin derim.

Lif modelleri kerime Youtube Kanalına tatlı dille ve samimi şekilde bizler için emek vererek derlediği bu desenli lif nasıl yapılır? videosu için teşekkür ederiz. Deneyecek olanlara kolaylıklar dilerim. Ailenizle hayırlı huzurlu günler dilerim.

2023 Muhteşem Yeni Lif Videosu

YUVARLAK LİF MODELLERİ
pofuduk-kese-lif-modeli altigen-pembe-cicekli-lif-modeli turkuaz-firfirli-lif-modelleri cicekli-nazar-boncugu-lif-modeli firfirli-yuvarlak-pembe-lif-modeli yuvarlak-ortasi-sari-papatya-lif-modeli iki-katli-sari-lif-modeli firfirli-pembe-lif-modeli tomurcuklu-ruzgar-gulu-lif-modeli kizilcik-tomurcuklu-lif-modeli murdum-rengi-sepet-lif-modeli koseli-pembe-baklavali-lif-modeli
BIR CEVAP YAZIN